Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kyllikit : Kommentointiohjetta


Meiltä on nyt kyselty moneen kertaan tuota kommentointia, että miten se oikein tapahtuu. Tässä jonkinlaiset ohjeet siihen. Vaihtoehtoja on muutama, ja rohkeasti  vain kokeilemaan! Mukavaa jos jätät plokiin edes pienenkin merkin vierailustasi täällä!

Ja nyt kokeilemaan seuraavilla ohjeilla:

Tekstin jälkeen lukee X KOMMENTTIA TAI KOMMENTOI, klikkaa jompaakumpaa.

Tulee näkyviin laatikko, johon saat rustata terveisesi meille. Kiitos jo etukäteen!


Sitten se ongelmia aiheuttanut osuus, eli laatikon alla lukee KOMMENTTI NIMELLÄ ja alavalikko: valitse profiili. Klikkaa VALITSE PROFIILI. Näkyviin tulee monta vaihtoehtoa. 
Klikkaa joko  
1.)NIMETÖN tai 
2.)NIMI/URL-OSOITE.

1.) Jos valitset NIMETÖN, kirjoita terveisesi kenttään ja sitten voit klikata suoraan LÄHETÄ KOMMENTTI. Näkyviin tullee laatikko ESIKATSELU. Voit vielä muokata tekstiä jos haluat. Samassa kentässä näkyy epämääräinen määrä kirjaimia (eri kirjaimet joka kerralla) JA teksti SANOJEN VAHVISTAMINEN. KIRJOITA NUO KIRJAIMET SIIHEN TARKOITETTUUN KENTTÄÄN. 

Lopuksi paina LÄHETÄ KOMMENTTI.

2.) Jos valitset NIMI/URL-OSOITE näkyviin tulee laatikko, jossa lukee MUOKKAA PROFIILIA ja sen alla NIMI ja nimen alla URL-OSOITE. Nimen kohdalle kirjoitat tietysti nimesi ja URL-osoitteen voit jättää tyhjäksi, jos sulla ei ole kotisivua. Sen jälkeen painat laatikossa olevaa JATKA. Sen jälkeen paina LÄHETÄ KOMMENTTI. Näkyviin tulee laatikko ESIKATSELU. Voit vielä muokata tekstiä jos haluat. Samassa kentässä näkyy epämääräinen määrä kirjaimia (eri kirjaimet joka kerralla) JA teksti SANOJEN VAHVISTAMINEN. KIRJOITA NUO KIRJAIMET SIIHEN TARKOITETTUUN KENTTÄÄN. 

Lopuksi paina LÄHETÄ KOMMENTTI.

2 kommenttia: