Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 7. joulukuuta 2013

Kyllikit: Luukku auki, 7


Tänään joulukalenterin luukusta tupsahtaa ulos pienimuotoinen haaste. Toivottavasti eilinen itsenäisen Suomen juhlinta sujui hillitysti eikä tullut nautittua liikaa kuplajuomaa, sillä tämä haaste nostattaa hiukan sykettä.

Maalla aika käy helposti pitkäksi, kun ei ole kaikenmaailman elokuvia ja kulttuuririentoja, joilla täyttää iltansa. Ystävämme Anssi on ratkaissut oman tylsyytensä alkamalla järjestää erilaisia tempauksia. Mies häärää mukana Aitoon Kirkastusjuhlien organisaatiossa, järkkää polku- ja retrojuoksuja, pitää Himokas hölkkääjä -blogiaan ja yrittää olla triathlonisti. Eikä siinä vielä kaikki, tänä syksynä Anssi sai vaimonsa Irman kanssa idean, että joulun aikaan Suomessa juostaan hyväntekeväisyyden merkeissä!

Pelastakaa Lapset innostui Anssin ja Irman ideasta ja niin sai alkunsa historian ensimmäinen Joulujuoksu. Ideana on, että juoksemalla voi lahjoittaa suomalaiselle lapselle päivän (tai useampia) tukiperheessä. Maksu ja ilmoittautuminen hoidetaan PeLan nettisivuilla täällä
Lenkille voi lähteä yksin tai porukalla (eikä ole pakko juosta, voi myös kävellä!). Täällä Kuhmalahdella paikallinen urheiluseura järjestää yhteislenkin huomenna. Jotta tempaus toisi mukavaa vipinää katukuvaan, kampajan henkeen kuuluu, että juoksijoita/kävelijöitä pyydetään pukeutumaan jouluiseen asuun (pukiksi, enkeliksi, poroksi, tontuksi tmv). 

Mikä meitä Kyllikkejä Joulujuoksussa sitten viehättää? Etenkin hankkeen kotimaisuus ja paikallisuus. Lisäksi tukiperhetoiminta on sydäntä lähellä, sillä Kyllikkien lapsuudenkoti tarjosi aikanaan viikonloppukodin eräälle vaikeassa elämäntilanteessa olevalle lapselle.

Kyllikit haastavatkin joulujuoksuun mukaan:

a) Kaikki Tahko MTB:ssa maastopyöräänsä joskus ulkoiluttaneet

b) Venlat ja veljekset Jukolan viestistä

c) Kaikki Kyllikkien lukijat (vakituiset ja satunnaiset)

Nuttu niskaan ja baanalle!


ps. Laittakaahan bloggaajat viestiä Joulujuoksusta omassa blogissa eteenpäin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti