Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

perjantai 27. joulukuuta 2013

Puntari: Kaappi vai koti?

Vuosi sitten tytöillä oli yksi joululahjatoive ylitse muiden: he toivoivat nukkekotia. Korvatunturilla tämä toive oli huomioitu ja aattoiltana paketista paljastui nukkekodin lisäksi myös kalusteita ja nukkekodin nuket.

Tämä nukkekoti ei ollut kuitenkaan valmistunut millään tusinatuotantolinjalla. Korvatunturilla oli ilmeisesti jäänyt ylimääräiseksi vanha lääkekaappi, jonka sisäseinät tontut olivat tapetoineet.
Kotona nukkekoti ruuvattiin seinään ja kalusteet asetettiin paikoilleen. Tällä hetkellä toiminnassa on olohuone, keittiö, kylpyhuone ja kirjastohuone. Makuuhuoneet ovat vielä vähän työn alla, talon vanha pari nukkuu tyhjässä tops-puikkorasiassa. Lastenhuoneessa ei ole vielä sänkyjä ollenkaan ja äiti ja isä nukkuvat olohuoneen sohvalla. Täytyy yrittää vaikka ommella lasten kanssa jotkut futonit näille ressukoille.

Nukkekotileikkeihin on yhdistelty sujuvasti astioita ja lemmikkejä niin Barbien kuin muiden pikkunukkienkin tavaroista. Helmet ovat leikkiruokia ja joulukuusi askarreltiin ihan vaan paperista. Hamahelmitöistä on saatu mattoja huoneiden lattialle. Niin, lapsilla vain mielikuvitus on rajana!

2 kommenttia:

  1. Sun pitäis ehkä jakaa toi hamahelmivinkki kaunispienielämäannelle... ;)

    H

    VastaaPoista